MA1: het was niet best, soms gewoon slecht maar toch 3-2 gewonnen

MA1Zaterdag 25 Januari. Om 13:00 de wedstrijd tegen Lutheria A1! We verwachtten niet zoveel tegenpartij als van Tornado of Dynamo.. Maar dat was een domme denkfout van ons. Terwijl onze mid Daniek nog steeds geblesseerd is, en de aankomende tijd dat ook zo blijft, mocht ze van de Fysiotherapeut wel voorzichtig mee inlopen! Helaas helaas niet meedoen natuurlijk..

De eerste set, we waren wel benieuwd hoe Lutheria speelde. Maar daardoor stelden we ons te bang op, en maakten we erg veel domme fouten. Lutheria was ook niet bepaald goed maar gingen punten op ons voorlopen doordat wij de fouten maakten. Ons niveau was beneden het gemiddelde en dus extreem slecht. Ondanks dat liep het nog gelijk op, maar verloren we deze nog met 22-25.

De tweede set, hopelijk niet zo bagger als de eerste. En gelukkig, nee dat was niet zo. We vonden het belachelijk dat we van hun een set hadden verloren en wilde onze kant toch nog wel laten zien! Helaas speelden we nog steeds niet op ons allerbest maar gingen we er wel voor. Lutheria speelde  goed maar wij net iets beter. Deze set hebben wij gewonnen met 25-15.

De derde set, Lutheria was natuurlijk ook niet blij dat ze die hadden verloren, aangezien ze de eerste wel hadden gewonnen. Wij lieten ons weer zakken en gingen weer beneden niveau spelen, daarmee kwam Lutheria hard terug. En hadden ze ons onder druk. Maar we wilden nog wel voor elke bal gaan, en helaas bracht dat niet wat goeds. Marel en Melissa wilden allebei een bal pakken en knalden zo tegen elkaar aan, waardoor Marel haar geblesseerde knie weer erg pijn ging doen en moest ze uit het veld. Deze set ging verloren met 20-25.

De vierde set, waarbij we geen wisselspeler meer hadden, was er geen keuze uit opstelling. We begonnen deze set natuurlijk met stress. Als we nog wilden winnen moesten we deze set winnen, en de 5e set ook nog. Niemand heeft natuurlijk nog zin in die vervelende 5e set. Maar dat lieten we niet zien. We moesten hoe dan ook winnen, het was gewoon al erg genoeg om van hun 2 sets te verliezen.. Met deze hele wedstrijd nog niet op ons best gespeeld te hebben, gebeurde ook deze set dat niet. Ondanks dat vochten we er wel voor en deze set was gewonnen door ons met 25-18.

De vijfde set, al balend dat we geen 4-0 hadden gewonnen. Deze set begonnen we daarom ook al goed en stonden zo’n 5 punten voor. Met nog 1 puntje te gaan vreesden we niet meer voor deze set. Oeps, dat hadden we niet moeten doen, Lutheria ging er nog voor en kwam steeds weer dichterbij. We beseften dat het echt niet kon en gewoon slecht was. Toen eindelijk, daar was hij dan, het laatste puntje. Deze set hadden wij gewonnen met 15-11.

We zijn er niet echt blij mee dat we deze wedstrijd gewonnen hebben met 3-2. We hadden moeten winnen met 4-0, maar door alle blessures van iedereen haalt ons zelfvertrouwen naar beneden. Aankomende zaterdag moeten wij tegen Saasveldia, daar hebben we al een keer 4-0 van gewonnen. We willen natuurlijk deze wedstrijd ook met 4-0 winnen dus moeten we keihard gaan vechten voor elk puntje!

We hopen veel publiek voor ons te hebben zaterdag! Tot dan!

Groetjes A1!