MA2: met een omweg naar positie 1

MA2Een kort verslag over twee enerverende wedstrijden.

De eerste wedstrijd was op donderdag 6 februari in Hellendoorn, althans dat dachten wij. Eenmaal aangekleed en klaar om te spelen, was er in Hellendoorn geen tegenstander te vinden. De wedstrijd was in Nijverdal, klein foutje, dus snel richting een andere sporthal….Met 10 minuutjes vertraging begon de wedstrijd, waar we direct de eerste set wonnen. Alleen zou A2 A2 niet zijn als er even een kleine terugval zou zijn, en de tweede set werd verloren. Gelukkig kwamen we goed terug en de derde en vierde set werden gewonnen. Het publiek in Nijverdal kon alleen ons gezang niet zo waarderen, maar dat terzijde. Eindstand 1-3 en het behalen van de eerste plek.

Zaterdag 8 februari, de tweede wedstrijd van de week om de koppositie te prolongeren in Borne. Het was voor ons natuurlijk al een hele prestatie dat we in één keer in de juiste plaats waren. Alleen het vinden van de ingang van de sporthal verliep dit keer niet zo soepel. Eenmaal binnen, was er opeens geen scheidsrechter en geen scorebord, waardoor we de hele wedstrijd konden gaan turven. De wedstrijd zelf verliep goed en snel, wat opvallend was, want er waren er een aantal die de dag ervoor goed carnaval gevierd hadden. De wedstrijd werd gewonnen met 4-0 en Wevo 70 A2 is misschien wel op weg naar het eerste kampioenschap.