MA1: jammer van de laatste set maar met 3-1 toch tevreden

MA11 Februari om 13.00 stond de wedstrijd Wevo’70 A1 – Saasveldia A1 voor de deur. Nadat we een  mindere wedstrijd tegen Lutheria hebben gespeeld moesten we aan de bak! Na een goede nabespreking van de wedstrijd tegen Lutheria, hadden we er weer erg veel zin aan!!

De eerste set verliep goed, de pass, set up en de aanval waren perfect waardoor we ze erg onder druk zetten. Onze serve was ook erg sterk. We hadden allemaal het gevoel dat we meer in de wedstrijd zaten dan de vorige wedstrijden en konden dus meer variëren. Deze set hebben we gewonnen met 25-14.

De tweede set ging net als de eerste set goed. We speelden goed ons eigen spelletje en konden onze voorsprong goed volhouden. Het was een geweldige set met super goede aanvallen. We hielden saasveldia goed onder druk waardoor we deze set wonnen met 25-12.

Nu kwam de derde set. Het is de kunst om alles vol te houden en niet weg te zakken. Deze set was een stuk moeilijkere we zakten een beetje in maar door het fanatieke publiek  konden we ons goede spel van de vorige sets volhouden. We wonnen deze set met 25-21.

En toen kwam de laatste set, we begonnen minder en Saasveldia speelde sterk. We kwamen op een grote achterstand. We speelden minder goed en Saasveldia voerde de druk op, helaas hebben we deze set verloren met 21-25.

We waren erg tevreden met de overwinning van 3-1, jammer van de laatste set maar het is niet anders. Aanstaande zaterdag 15 februari spelen we tegen de nummer 2 Tornado.