D1: verlies in de topper, onder douche de buikspieren getraind

201314D1Na een weekend rust stond afgelopen vrijdag de wedstrijd tegen Dynamo Tubbergen D2 voor ons op het programma. Als het aan de stand lag zou dit een spannende wedstrijd worden. Dynamo 15 wedstrijden 61 punten, Wevo 15 wedstrijden 54 punten. Oftewel de nummer één tegen de nummer twee. Om kwart over zeven het vertrek, een kopje thee/koffie in de kantine in Tubbergen en iets na acht uur konden we beginnen met inspelen.

Onze toeschouwers stroomden ondertussen binnen. Hartstikke bedankt allemaal!
Om half negen kon de wedstrijd beginnen. De eerste set begonnen we goed. We bleven goed bij elkaar. Aan het eind van de set liepen we uit en we wonnen met  21-25.

Vol goede moed naar de tweede set. Helaas liep het vanaf het begin niet. De pass kwam niet en daardoor werd er ook geen aanval opgezet. Met als resultaat 25-19.

De derde set leek er aardig op 25-19.

Om toch te winnen zou de vierde set gewonnen moeten worden. Met erg veel spanning en goede steun van het publiek kwamen we tot 24-24, 25-25. Spannend, spannend, spannend. 26-25 werd het voor Dynamo. Een erg spannende rally later was het 27-25. Helaas. Een 3-1 verlies. Het gevolg hiervan is dat Dynamo nu tien punten voorsprong heeft en wij nog steeds tweede staan.

Lekker onder de douche en op naar de Troll. Onder de douche werden de buikspieren nog even goed getraind door enkele opmerkingen en geluiden.

Bij de Troll is het puntje gevierd met lekkere drankjes.

Aanstaande zaterdag spelen we thuis tegen Apollo 8 D2. Apollo staat vierde, dus toeschouwers zijn wederom van harte welkom!