D1: Set-Up’65 (en beetje wij ook) kwam van Koale Kermis thuis…

IMG_7997Zaterdag 8 november stond om 17.00 uur Set-Up’65 op het programma. Een wedstrijd in een mooi weekend, want afgelopen weekend was er natuurlijk ook de ‘koale kermis’ in Ootmarsum. Daar worden op de vrijdagmiddag de nodige drankjes genuttigd. Maar gelukkig stond iedereen van ons weer ‘fris en fruitig’ in het veld. Najaa niet iedereen was nog ‘fris’. Haha.

Vandaag was ons mini van de week Hayke Jogems. Hayke mocht de spits afbijten met een mooie opslag en ze heeft ons goed aangemoedigd. Hayke bedankt! We mochten vandaag ook weer een beroep doen op Nicky Krabbe en Daniek Scholten. Dames bedankt maar weer 🙂

En Kelly was deze wedstrijd weer terug  en mocht weer plaats nemen in de basis. Maar helaas mocht ze niet lang genieten van haar basisplek, want ze verstapte zich de eerste set, waardoor haar knie haar in de steek liet 🙁 Hopelijk staat ze volgende week gewoon weer in het veld.

Helaas kan Alice haar plekje nog niet weer innemen. Hopelijk kun jij ook snel weer meedoen zodat ons team eindelijk weer compleet is. 🙂

Nou laten we het hebben over de wedstrijd. We begonnen iets later dan gepland, 17.15 uur kon de wedstrijd beginnen.

De eerste set moesten we eerst op gang komen. We maakten in deze set nog teveel persoonlijke fouten. We pakten gelukkig wel de nodige punten en de winst ging met 25- 19 naar onze kant.

De tweede set werden de persoonlijke fouten minder en werd ons eigen spel gespeeld. Deze set had Set-Up niet veel te vertellen en deze set ging dan ook met 25-16 onze kant op.

De derde set had Set-Up meer te vertellen. Wij liepen achter de feiten aan en keken al snel tegen een achterstand aan. Gelukkig konden we deze achterstand bijstellen tot een gelijk spel. Met als slotpunt een mooi ‘killing blok’ van Juliët haalde we deze set gelukkig nog naar ons toe met 25-23.

De vierde set ging hetzelfde als de derde. We keken weer tegen een achterstand aan en het leek erop dat deze achterstand niet meer in te halen was. Maar toen ging gelukkig de knop nog om. Weer zaten er mooie killing bloks in en er werd weer gescoord aan onze kant. Het werd pas een gelijk spel bij een stand van 23-23. Toen werd het erg spannend, maar helaas trok Set-Up deze set aan het langste eind en ging deze set met 26-28 naar de uitploeg. Jammer van de laatste set maar gelukkig nog een 3-1 winst voor ons.

Nu kon er eindelijk gedoucht worden na de ‘koale kermis’ en was daarna gelukkig wel iedereen ‘fris’!! haha.

Zoals bij elke thuiswedstrijd werd er nog patat gegeten in het ’t Trefpunt. Dat smaakte weer goed.

Aankomende zaterdag moeten we om 13.00 uur in Apeldoorn spelen. Toeschouwers die zaterdag niets te doen hebben, zijn natuurlijk van harte welkom.