D4: Verslag waardig??? Eigenlijk niet…maar hier toch een verslag(je)

D4Afgelopen vrijdag moesten we naar Geesteren om een potje te volleyballen tegen Tornado. Om 20:15 uur arriveerden we in de Geesteren en onder het genot van een kopje thee bereidden we ons voor op de wedstrijd die we om 21:15 uur moesten spelen.
Tijdens het inlopen zagen we dat een aantal speelsters van onze tegenstander elkaar aan het voorstellen waren… dit riep natuurlijk direct wat bij ons op en hadden we onze conclusie getrokken…

’Oooooooh Kat int bakkie’ dachten we, ‘deze speelsters zijn helemaal niet op elkaar ingespeeld.’ Meteen op het moment van denken wisten we ook donders goed dat dit nog wel eens best lastig kon gaan worden. De kunst is om niet met de tegenstander mee te gaan spelen… en het was inderdaad een hele kunst. Man man man…wat een wedstrijd.

De wedstrijd verliep precies zoals de titel spreekt. Waardeloos met een dikke hoofdletter W. Op zich kan ik kort zijn over wat er goed ging…. Nou weinig..! Pfff af en toe konden we een aanval maken waar we dan mee scoorden. Maar over het algemeen kwam er geen pass… daarom kwam de set-up niet goed en kon de aanval ook niet afgemaakt worden. Af en toe leek het handbal… wat een ‘geknooi’ aan het net.
We konden klappen, zingen, schreeuwen enz wat we wilden, maar dat zette ook niet echt zoden aan de dijk.
We zijn er wel achter gekomen dat de akoestiek goed is in de sporthal… we konden onszelf niet eens horen. We speelden in het midden van de sporthal en beide velden naast ons waren bezet waar ook menigeen aan het zingen, klappen en schreeuwen was.

De eerste set hebben we verloren met 26-24. De andere sets hebben we gelukkig wel gewonnen. Maar om nu te spreken van een mooie wedstrijd?? Absoluut niet.

Wel nog een respect voor onze trouwe supporters… Marjo en Anke. Toch fijn dat ze met enige regelmaat aanwezig zijn en ons steunen en supporten waar ze kunnen 😉

Al met al een wedstrijd om snel te vergeten maar gelukkig wel 4 punten in the pocket! J