D1: Snelsnel, Vietnam, Utrecht, jarig, schaamschaam, haastje-repje, straftraining

201314D1Afgelopen maandag stond Dames 1 om 18.00 uur paraat bij Het Trefpunt.

Snelsnel, want we moesten vertrekken naar Wierden voor een bekerwedstrijd.
Het team was een beetje anders dan normaal. Caroline zit in het verre Vietnam voor een rondreis vanuit school, Manon zat in het verre Utrecht en heen en weer werd een duur en lastig grapje, Petra zat lekker warm in huis met kleine Silke, maar..

We hadden versterking van Manon Kempers. Manon gaat ons 4 wedstrijden versterken in 2013, hartstikke fijn en gezellig. Welkom Manon!

En het ergste.. We hadden een jarige in ons midden.. En geen één van ons heeft er aan gedacht (behalve iemand in Vietnam) schaamschaam.
Dus bij deze Hans, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Dat je een ouwe man mag worden!

Op naar Wierden.. Haastje-repje, want volgens de navigatie kwamen we te laat aan in Wierden. Gelukkig viel het nog mee…. We gingen inspelen en op naar de eerste set.

Tja wat moet ik er van zeggen.. Eum… WVC Volley deed het lekker en probeerde ons te overheersen, gelukkig niet gelukt, maar wel zorgelijk. De eerste set wonnen we met 22-25, de tweede set wonnen we met 21-25. En toen de derde set, Wierden won met 25-19, de vierde verloren we met 25-23. Geen top wedstrijd.. Maar op naar de vijfde set.. We wonnen met 11-15.. Gelukkig, maar het moest ook echt. Daarna bedankten we onze toeschouwer en vertrokken we na de douche snel naar huis. ZONDER Mac Donalds.
Op naar de straftraining dan maar… En op naar de thuiswedstrijd van aankomende zaterdag om 17.00 uur tegen Krekkers D2. Iedereen is van harte welkom en laten we hopen dat we zaterdag met een goed gevoel kunnen terug kijken op de wedstrijd.