D1: goed begin door mini’s, even dipje, toch 3-1 zege en…taart!

monchouAfgelopen zaterdag stond  voor ons de wedstrijd tegen Krekkers op het programma. Als het aan de stand lag zou dit een spannende wedstrijd worden. Allebei 7 wedstrijden gespeeld en 21 punten. Nadat donderdagavond de affiches van de mini’s van de week helemaal goed waren opgeplakt kon het beginnen.

Om vier uur zaten we (bijna) allemaal in de kantine voor een kopje koffie/thee. Dit keer weer met twee nieuwe mini’s van de week. Kim en Maddy.
Na het inspelen kon om even na vijf uur de wedstrijd beginnen. De mini’s gaven het goede voorbeeld door twee goede opslagen te laten zien. Meiden, goed gedaan en bedankt!

De eerste set verliep wat stroef, maar met tweede goede serveseries van Alice hebben we deze gewonnen met 25-17.
Op naar set twee. Hierin bleven we maar achter de feiten aanlopen. Tot 17-22. Er volgden vele serves en het stond al snel 23-22. Dit moesten we goed afmaken…  Na een spannend einde wonnen we met 26-24.
De derde set ging erg goed. Mooie aanvallen, serves, passes en een kopbal. We sloten de set af met 25-18 winst.
Dit betekende een overwinning! Op naar de o zo beruchte vierde set. Helaas verliep deze net zoals de vorige twee wedstrijden. Veel persoonlijke fouten zorgden voor een verloren set met 21-25. Een mooie 3-1 overwinning, maar wederom jammer van die laatste verloren set.
Na een snelle douche was er taart van Hans en daarna natuurlijk patat.

Volgende week om 18.00 uur spelen we in Eibergen tegen Boemerang. Supporters zijn van harte welkom!