MB1: nieuwe opstelling, 4-0, teamfeest en daarna eieren bij Annet!!

2772Afgelopen zaterdag hadden wij een wedstrijd tegen Tornado Geesteren MB3. Om half 1 stonden we dan ook klaar in de zaal. En gingen vast warm lopen.

Afgelopen dinsdag tijdens de trainen hadden we een nieuwe opstelling geoefend en waren dat van plan te gaan spelen.

Om 1 uur begon de wedstrijd dan ook. Iedereen nog even snel vragen waar ze moesten staan en hoe het moest. Maar geen probleem sommigen kenden het al en die stuurden de rest aan.

De eerste set verliep goed. En liepen al snel een paar puntjes voor. En hebben de set dan ook gewonnen met 25-11.  De tweede set  verliep iets chaotischer maar snel allemaal met de koppen weer bij het spel en afmaken die handel. 3x spelen. En ook deze set hebben we gewonnen met 25-13. Bij de derde set kwam Kelly bij ons aan de kant om te helpen met de opstelling. Kelly bedankt hiervoor!! De derde set verliep heel goed. We stonden al snel een heel eind voor. En hebben ook gewonnen met 25-6. De vierde set hebben we ook gewonnen met 25-19.

Weer 5 puntjes erbij! Op naar ons kampioenschap. A.s. zaterdag spelen wij tegen Flash Stars MB1 in Fleringen. Dus als je zin en tijd hebt komt ons aanmoedigen.

Zaterdagavond was het dan zo ver ons teamfeest. Ons feest ging naar Bays en na de tijd bleven we met z’n allen slapen bij Marloes. Annet had gezegd dat we na Bays bij haar moesten aan komen, want zij zou eieren gaan bakken. Zo gezegd zo gedaan. Wij met z’n allen de terug weg langs Annet. En wie zat er al klaar om eieren te bakken Annet natuurlijk. Wat een lol hebben wij gehad. Annet bedankt voor de lekker eieren. Zeker voor de herhaling vatbaar! 😛 na tijd gingen bleven we met z’n allen bij elkaar slapen. Toen eenmaal iedereen lag vielen we al snel in slaap.

2768