D4: Even zoeken, daarna amoureuze verwikkelingen en: 3-2 zege!

D4Vrijdagavond 18.00 uur verzamelde dames 4 zich bij de sporthal om richting Hengelo te vertrekken. Tijdens de  training was er nog enige onenigheid over waar Webton nu toch wel speelde, na wat onderzoek kwamen we er achter dat we bij de Grundel moesten zijn en niet zo als gedacht bij het FBK stadion. Eenmaal onderweg bleek de sporthal goed weggewerkt te zijn tussen en achter allerlei gebouwen, dus lastig te vinden. Na een rondje te hebben gereden en weer bij de zelfde rotonde te zijn uit gekomen waren we dan eindelijk maar nog ruim op tijd op de plek van bestemming.

Voor we aan de wedstrijd begonnen waarschuwde Marcel ons alvast voor de scheidsrechter, die bij Marcel nog bekend was van een eerdere wedstrijd. Ook al ben je het niet met hem eens,  ga er niet tegen in want dan fluit hij je er helemaal uit. Mariël pakte dit wel heel serieus op en ging zelfs op de versierpoging van de scheidsrechter in, moest er wel bij vertellen dat het een jonge en zeer knappe scheidsrechter was.  Of u dit gelooft is aan u zelf 😉  verder zal ik Mariël besparen en het maar niet over de race hebben.

De wedstrijd zelf begon wat moeizaam en de eerste set wisten we dan ook niet te winnen. Wel was duidelijk dat hier punten te halen waren en dit hebben we in de 2e set dan ook maar gedaan met een ruime overwinning. In de 3e set gingen we hier mee door en ook deze wisten we te winnen. De 4e set lieten we Webton meer in het spel komen en hielden ze veel van onze ballen van de grond waardoor we ook deze set als een verloren set moesten beschouwen. In de 5e set had iedereen zich weer herpakt aangezien we toch met de winst naar huis wouden en dit is dan ook gelukt, met een 3-2 overwinning gingen we weer richting Weerselo.

a.s. zaterdag rond de klok van 17:00 uur spelen we onze volgende wedstrijd in het Trefpuntzaaltje publiek is altijd van harte welkom!