D4: fanatieke en leuke pot, jammer van de punten

D4De eerste wedstrijd van het seizoen is gespeeld. Met maar liefst 6 van de 11 speelsters ging dames 4 afgelopen zaterdag van start.
Na wat inlopen, inspelen en inslaan moesten we, in het kader van fair-play, voor de start van de wedstrijd onze tegenstander de hand schudden. Even wat gesmoezel en gelach en onze yell, welke ook nog wat onduidelijkheden geeft, gingen we vol goede moed het veld in!

Al snel bleek dat de dames van Volley’68 een leuk potje konden volleyballen.  We kwamen iets te laat op gang en dat zorgde voor een 0-1 achterstand (22-25).

De tweede set hebben we ze laten zien dat ook wij weten wat volleyballen is, een snelle pot en met een mooi resultaat 25-12! Dat beloofde wat voor de 3e en 4e set.

Helaas speelden de dames van Volley’68 sterk en hebben we beide sets verloren (22-25 en 21-25). Ondanks het tegenvallende resultaat hebben we toch een fanatieke en leuke pot gespeeld!

Ook ons kasboekje kwam weer uit de tas tevoorschijn om de nodige opslagfouten te noteren (top voor het teamfeest, jammer van de punten;)).

Toeschouwers bedankt, de shirtjes zijn weer gewassen en vrijdag spelen we onze tweede competitiewedstrijd in Hengelo. Wordt vervolgd…