D4: TROTS!

D4Afgelopen zaterdag hebben we gespeeld tegen BUVO D1. Dit team had nog geen punten laten liggen en dus wisten we dat we hard moesten knokken om uit deze wedstrijd wat puntjes te slepen. Uit de titel zou je het ook niet snel afleiden maar helaas hebben we deze wedstrijd wel verloren…

De eerste set kwamen we nog aardig mee, we waren fanatiek en gingen vol goede moed de wedstrijd in. Helaas hebben we de eerste set met 25-20 verloren. Dat we zo dichtbij waren maakte ons daarentegen wel erg gemotiveerd om de volgende set te pakken.

De tweede set ging ondanks ons goede humeur minder goed dan de eerste. Het liep even niet zo goed meer als de eerste set en dus hebben we deze set verloren met 25-13.

In de derde set werd weer hard geknokt en door een fantastische serveserie van Petra kwamen we weer dichtbij de 25. Deze set hebben we gewonnen met 25-22 JJJ !!!

Door deze sterke derde set zou het natuuuurlijk ontzettend mooi zijn als we de vierde set ook zouden pakken en nog een vijfde set zouden kunnen spelen. Ook tijdens deze set ging het gelijk op, maar verloren we op het eind toch nog wat puntjes waardoor we verloren met 25-22.

Het was een wedstrijd met ups en downs maar al met al hebben we een goede wedstrijd gespeeld en dus zijn we de ontzettend TROTS!! (vooral Diede 🙂