D6: Soesjes, fanatisme, spanning, stress maar uiteindelijk: 5 punten!

DSC_5977Wij, WEVO DS 6, hebben vanmiddag een wedstrijd gespeeld tegen WEBTON DS 7. Voordat de wedstrijd begon hebben we ons nog even lekker laten verwennen met wat soesjes van onze topcoach Elleke. Maar we kwamen toch 5 minuutjes later in de zaal (oeps..), dus: snel fanatiek inlopen en ons klaarstomen voor de wedstrijd. Onze tegenstanders stonden helemaal onderaan, maar we moesten toch op blijven letten.

Toen de wedstrijd eenmaal begon, waren we harstikke fanatiek! Soms lieten we het een beetje lopen.. maar gelukkig hebben we toch terug weten te vechten. De set eindigde met een knaller van Lyan: 25-19

Mooi, eerste set gewonnen. De tweede set begonnen we met dezelfde opstelling, dit was een hele goede zet van Elleke want we gingen meteen als een speer! De tweede set werd 25-11.

2-0 .. maar we werden gewaarschuwd! Vasthouden! We hebben nog niet gewonnen!

Nieuwe opstelling en knallen, maar volgens mij werden we toch een beetje moe, want in de derde set begon het toch wel een beetje spannend te worden. Met flink wat aanmoediging vanaf de kant, goede tips en een hoop stress (haha) hadden we dan toch echt de derde set in the pocket! 25-23

De vierde set…  we namen geen genoegen met 3 puntjes, we wilden ze alle 5!! Toch kwam Webton best goed terug en lieten wij het een beetje varen. We maakten het veeeeeeel en veeeeeeeeeeel te spannend en liepen achter met 21-17. Met flink wat druk erachter en alle fanatisme kwamen terug !! De set eindigde met 25-22.

Jahoor, je leest het goed J onze vecht mentaliteit is terug na een iets mindere wedstrijd van vorige week. Het is natuurlijk de bedoeling dat we dit gaan volhouden!! Onze volgende wedstrijd is vrijdag 16 oktober 19:30 tegen DeVoKo DS 7.