Dank jullie wel: de meeste ‘likes’ voor MB1 !

Bij deze willen we jullie allemaal bedanken voor het reageren op de oproep om te stemmen op Wevo MB1 op Facebook als jeugdsportploeg van de gemeente Dinkelland. Stonden we voor de mail nog op 18 stemmen en daarmee een straatlengte achter op enkele andere teams, na de mail is dat gestegen tot bijna 70.
En daarmee heeft Wevo’70 MB1 van alle jeugdsportploegen de meeste publieksstemmen vergaard! (en ook meer dan de meeste andere (senioren) sporters en teams)!
Hoe de verkiezingen ook aflopen: dat hebben we in ieder geval gewonnen, toch! Daar zijn velen van jullie verantwoordelijk voor en daarvoor willen we jullie enorm bedanken.
Komende vrijdagavond zal het kampioensteam van eind vorig seizoen op de verkiezingen aanwezig zijn en zij niet alleen, ze zijn aangevuld met de meiden die eind afgelopen jaar na een spannende ontknoping opnieuw als MB1 kampioen wisten te worden. We wensen hen een hele mooie avond.
We wachten in spanning de ontknoping van vrijdagavond af. Hou onze website en FB-pagina dus in de gaten komend weekeinde!