D1: de topper die nooit een wedstrijd werd

Afgelopen zaterdag de tweede topper al weer van 2019. We speelden in de nieuwe hal bij Apollo 8. Na ons verlies tegen Pegasus, stond Apollo virtueel al beter in de stand. Voor een volle tribune startte de wedstrijd redelijk later dan gepland.

De ‘topper’ heeft deze middag nooit het predikaat verdiend. Na 10-10 in de eerste set was Apollo 8 gewoonweg de beste ploeg op het veld. Zo simpel kan het soms zijn. Met 25-17 en 25-12 werden we compleet weggespeeld en -geserveerd!

Set 3 de opstelling nog wat omgezet en zowaar kregen we het voor elkaar om 20-23 voor te komen. Maar ook dat was ons niet gegund deze middag. Ook deze leverden we met 26-24 in. Set 4 was nog meer van hetzelfde en met 4-0 nam Apollo de koppositie over. Terecht en hoog verdiend, moesten wij naderhand vaststellen…..

En wij? Wij gaan gewoon door met wat we al deden. Deze week weer getraind en zaterdag naar Rijssen. Kijken wat we daar kunnen neerzetten, bij de ploeg die afgelopen zaterdag de andere virtuele koploper even de oren waste. Aanvang 16.15 in de Reggehal