Enige echte kampioen Wevo MB1 krijgt alsnog de medailles!

Bijna een week geleden werd Wevo’70 MB1, na een bloedstollend slot, kampioen. Omdat Set-Up’65 voor de laatste wedstrijd een punt voorsprong had en dus de betere papieren had voor de titel, waren daar de medailles heen gegaan.

Op zich logisch, maar dan moet je als koploper die favorietenrol ook waarmaken. Dat lukte de Ootmarsumse ploeg echter niet, Set-Up’65 liet een set liggen en Wevo MB1 was er als de kippen bij door met 4-0 te winnen en dus de titel op te eisen.

Dat ze zich in Ootmarsum te vroeg rijk hadden gerekend en hun team met taart en medailles hadden gehuldigd en eerst tot kampioen (beetje dom), daarna tot gedeeld kampioen (genant) en vervolgens geen kampioen maar gedeeld eerste (ook niet waar) hadden uitgeroepen, was allemaal, hoe zullen we het netjes zeggen, niet zo slim.

En Wevo MB1 moest natuurlijk ook nog de kampioensmedailles krijgen. Die waren intussen in Weerselo aangekomen en gisteravond was het dan zover en konden de meiden gehuldigd en gefeliciteerd worden door een aantal aanwezige teams op de trainingsavond. Bijkomend voordeel: er was nogmaals taart!!!
Meiden, nogmaals van harte, jullie zijn de enige echte ware kampioen!!