En dat is nummer 2: MA2 is ook kampioen!

MA2medaillesZe hadden de spanning de laatste weken behoorlijk opgebouwd. Zou het dan toch… Zou het dan toch echt…. Zou het dan toch echt waar zijn…? Dat Meisjes A2 kampioen ging worden? Vandaag kon het gebeuren, nog wel tegen de naaste concurrent Mintonette die slechts 1 luttel puntje achterstond… Mocht het vandaag niet lukken, dan was er nog een tweede en laatste kans, een week later tegen ….. weer Mintonette.

Maar daar wilde het team het niet op aan laten komen. Vandaag, hier, nu, moest het gebeuren. En het gebeurde!!! Na een razende eerste set, met een ongekende setstand van 25-6, leek het in de tweede alsnog mis te gaan. Mintonette stond halverwege de tweede set bijna 10 punten voor… Waren het de zenuwen, was het die man met het fototoestel die naast het veld de camera op hen gericht had? Waren het de aanmoedigingen van het publiek??? Toeval of niet, de man met de fotocamera was nog niet weg of MA2 liep als een gek in en toen de tweede set eenmaal binnen was, kon niemand het team van coach Monique Ensink meer afhouden van de zege en van de titel. Geconcentreerd, fanatiek, fel maar ook met heel veel plezier en uitstraling werd Mintonette duidelijk gemaakt wie de beste in deze competitie was: Wevo MA2 en niemand anders. Een explosie van geluk en vreugde volgde op het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende arbiter en toen waren er de felicitaties, de cadeau’s, de zoenen, de taart, de medailles enz. Een prachtig succes voor het team dat ook trainer Perry Voost nog even bedankte. Die Perry had toch een gouden dag want hij is ook trainer van D7 dat eerder op de dag de titel greep.

Het team kennende kunnen we ook nog wel een verslag verwachten vanuit hun perspectief, inclusief afterparty, of niet Mechteld…..?!