En Meisjes C2 is de derde kampioen van dit jaar!!

IMG-20150423-WA0001En toen hadden we nog een derde kampioen. Ze maakten het iets spannender,  Meisjes C2, dan de twee eerdere kampioenen Dames 5 en Mini’s Niv. 4 team 2. Maar uiteindelijk stelde de ploeg het kampioenschap veilig op de laatste dag van de competitie in Reutum!

De ploeg deed wel vanaf het begin van het seizoen mee voor de titel maar toen de titel binnen handbereik kwam, kwamen af en toe ook de zenuwen. Zoals in de voorlaatste wedstrijd thuis tegen Flevoll MC1 uit Fleringen. De eerste set stonden de Weerselose meiden stijf van de stress en verloren met 25-27. Maar daarna was het over en walsten ze over de tegenstander heen. In de laatste wedstrijd bij Kadoeng MC2 in Reutum liet Wevo MC2 er geen twijfel over bestaan wie de beste was. Met veel vertoon van macht werd het 4-0 voor de nieuwe kampioen, die zich in prachtige zwarte shirts met roze opdruk liet toejuichen door de massaal meegereisde ouders en fans.

Het kampioensteam bestaat uit: Pien Senger, Nina Zwiep, Noor Bolk, Silke Kamphuis, Sanne ten Voorde, Britt Stevelink, Natalie Blom, Juliëtte Janné en Marijn Analbers. Ze werden getraind door Jet Meulenbroek en de coaches waren Carien Analbers en Eline Banierink.