En tenslotte: Teamfeest Dames 1 – 2013.

D1teamfeestZaterdag 04-05-2013 stond het teamfeest gepland. We gingen lasergamen bij de Tapperij in Hengelo. We hadden om 9 uur gereserveerd en we waren om 9 uur allemaal aanwezig. We hebben er voor gezorgd dat we weggebracht werden en ook weer opgehaald werden, zodat we de nodige drankjes konden nuttigen.

We konden eerst wat gaan drinken met z’n allen en de enthousiaste man zal ons ophalen voor de game. OOOEEEE SPANNEND!! Haha. We hadden er veel zin in en we zouden is laten zien we de beste waren. We verder verdeeld in groepen blauw of rood. Het blauwe team moest het rode team afschieten en het rode team moest het blauwe team afschieten. Voor sommige van het team vast dit niet helemaal duidelijk en schoten ook op het eigen team. Haha jaaa dat kost je punten.

Een kwartier lang rond rennen, tijgeren, kruipen, rollen, enz. daar word je wel moe van hoor. De jasjes werden dan voor de tijd ook allemaal uitgedaan, want iedereen was erg fanatiek.

Toen moesten we wachten op de uitslag. Iedereen was erg nieuwsgierig wie er had gewonnen! Daar komt het: Nummer 3: Marietje(Esther), Nummer 2: Aukje en Nummer 1: Alice. Gefeliciteerd Alice. Je hebt het verdiend, maaaaaaaaaar in de tweede ronde schieten we allemaal op jou!!

Nu was het tijd om te borrelen of een potje te poolen.

Klaar voor de tweede ronde. Iedereen was weer erg fanatiek en na een kwartier was iedereen moe!! Haha. Nu weer de uitslag. Nu werd het wel wat ingewikkelder, omdat er een aantal mensen waren die de naam hebben gewisseld. Nummer 3: Annie (Esther), Nummer 2:         Nummer 1: Karin (Aukje). Gefeliciteerd Aukje. We hadden ook een pechvogel. Nadja was twee keer hekkensluiter. Maar dat mocht de pret niet drukken. Of noemen we dit de rooie lantaarn? Haha.

D1teamfeest

Na nog wat borrels en hapjes gingen we richting de Troll. Jan en Karin werden opgehaald door hun zoon en we hebben even met hem gepraat, zodat hun ook mee konden naar de Troll. En dat is gelukt. Jan en Karin moesten ook kennis maken met de ZURE MAT!! Hmmmm dat was lekker! Haha.

Het was een erg gezellige avond en het laatste teamfeest samen met Jan! LLL

Jan nogmaals bedankt voor de super, sportieve en gezellige vier jaren!!!