D1: Waar ging het mis?

Wevo Dames 1

Wevo Dames 1

Beter laat dan nooit, maar dan hier nog ons laatste wedstrijdverslag van zaterdag 20 april in Varsseveld. De wedstrijd stond om 16.00 uur gepland en wij hadden overlegd om tegen 13.30 te vertrekken, hebben we ruim de tijd om er naar toe te rijden. Zo gezegd zo gedaan? Nou nee, we waren met 3 auto’s. Esther moest nog even opgehaald worden en 2 auto’s waren alvast vertrokken. De auto van Esther wou de tomtom even instellen, maar dan moest eerst de auto stilstaan en op de handrem. Ach we komen er wel, zeiden we tegen elkaar. Oke, gassen maar. Maar waar zullen we langs gaan? Autobaan of gewoon binnendoor? Eummm..laten we maar voor de autobaan kiezen. Oke, welke afslag moeten we hebben? De één zei dit en de ander dat. We kwamen van de autobaan en toen werd het even zoeken. Waar moeten we nu heen? De navigatie op de telefoon van Manon werd ingeschakeld. We kwamen op plekken waar we nog nooit van gehoord hadden, Halle-heide, toen naar Halle. En wat allemaal nog meer. De navigatie van de telefoon houdt ervan om snel te reageren, ga over 45 m links af, oeps voorbij gereden. Volgende route, toen kwamen we op een zandweg met het bordje verboden toegang, uitgezonderd aanwonenden. Die hebben we niet gezien hè? Gasje bij!! Haha. We kwamen steeds dichterbij en gelukkig zagen we toen Varsseveld op het bordje staan. Oef we hebben het gehaald. Volgende keer toch maar even de tijd nemen om de auto op de handrem te zetten en de tomtom in te voeren, dat kost minder tijd. Maar we hebben nu wel weer een stukje van de Achterhoek gezien.
Jan was deze laatste wedstrijd niet aanwezig, dat was wel heel erg jammer. Maar gelukkig kon Tom ons met de laatste wedstrijd coachen. Bedankt Tom..
We moesten deze dag tegen de kampioen spelen. Daar moesten we toch nog wel een puntje van kunnen pakken? Ik moet heel diep graven in mijn geheugen om nog wat over deze wedstrijd te vertellen, maar het was niet zo’n spectaculaire wedstrijd. Deze hebben we dan ook verloren met 4-0. De laatste wedstrijden van het seizoen hebben we ons zelf niet laten zien en hebben dure punten laten vallen. We hebben het hele seizoen meegedraaid in de top 3 en we hadden nog gehoopt op PD wedstrijden maar helaas mocht dit voor ons niet zo zijn. We zijn geëindigd op een 5de plek. Volgend jaar weer nieuwe kansen!!

Toen snel weer terug in de auto, want MEGAPARTY Weerselo stond op het programma voor iedereen. Bij sommige van ons kan het haar niet drogen in de auto en moest er nog geföhnt worden in Varsseveld. Ze waren anders te bang dat ze niet optijd bij de megaparty waren! Eerst nog een patatje bij Leo om een goeie bodem te leggen voor de avond. Petra moest werken achter de bar en hadden afgesproken om daar een borrel te doen met het team. Alleen sommige waren te druk met feesten en hebben de telefoon niet in de gaten gehouden. Jammer hoor!! Haha.

d1party

Tellers, vlaggers en supporters bedankt voor jullie inzet dit seizoen!! J We hopen jullie allemaal weer te zien in het volgende seizoen

Iedereen een fijne vakantie en hopelijk tot september!!!