Gezocht: zonnetjes in huis voor de beachcommissie!

Het mooie weer komt er nu eindelijk aan, dus ook het ideale weer voor onze prachtige beachvolleybalaccommodatie! Voor dit populaire, nieuwe onderdeel van onze vereniging hebben we een commissie in het leven geroepen: de beachcommissie. Daarvoor zoeken we nu aan aantal enthousiaste leden.

Zij zorgen ervoor dat de zaken rondom de beachaccommodatie in goede banen wordt geleid, zoals de organisatie van evenementen op het beachveld. Te denken valt aan een beachvolleybaltoernooi van Wevo’70 en/of het opzetten van een beachvolleybalcompetitie voor de jeugd/senioren en het beheren van de planning voor het beachvolleybalcomplex.

We denken aan een bezetting van tenminste 2 mensen maar het mogen er uiteraard ook meer zijn. Je kunt je samen opgeven of individueel.
Aangezien bij het beachvolleyballen vaak de zon schijnt, hebben de meeste mensen die iets willen met/op het beachvolleybalcomplex meestal een zonnig humeur.

Dus wat let je?! Geef je op! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Daniek Scholten of stuur een mail naar info@wevo70.nl

DOEN!