Goed Wevo’70 nieuws! (in drievoud nog wel….)

IMG_1493Goed nieuws….
Ja, dat hebben we. Drie keer nog wel….

Goed nieuws (1)
Dat jullie dit zien betekent: de site is weer in de lucht. De webmaster heeft zich in paar bochten moeten wringen maar de site leeft weer… We gaan nu zo snel mogelijk de info updaten… En teamfoto’s? Stuur ze in!!!

Goed nieuws (2)
Afgelopen week waren we (en D2 ook….) vergeten om aan te kondigen dat Wevo D2 haar eerste wedstrijd zou spelen in het regionale bekertoernooi. Dat is afgelopen dinsdag gebeurd. Tegenstander in de Trefpuntzaal was Polstars 1, een van de tegenstanders in de promotieklasse waar de dames naar zijn gepromoveerd afgelopen seizoen. En als dit een voorbode is van het seizoen…. D2 speelde niet eens de sterren van de hemel maar won wel, in dik een uur met 3-0 nog wel! (zie foto’s) Kennelijk was hun faam (of die van de tegenstander???) hen vooruitgesneld want op de tribune stonden ook scouts van komende tegenstanders… Een goed begin van het seizoen voor D2 en heel Wevo’70!

Goed nieuws (3)
We gaan er vanuit dat de meesten van jullie de Twentsche Courant Tubantia lezen. Zoniet, dan wordt het tijd. In ieder geval om morgen (vrijdag 18 september) een exemplaar (editie Weerselo/Oldenzaal) te lezen/kopen. In de krant namelijk een verhaal van een Wevo-speelster die dit seizoen nu al weet dat ze maar 1 wedstrijd zal spelen, namelijk die van komende zaterdag…
Nieuwsgierig? Dan morgen de krant lezen……

Veel plezier, ook met de eerste wedstrijden. Voor de meeste teams een uitwedstrijd maar fans zijn vrijdagavond welkom in ‘t Trefpunt voor de wedstrijden van Dames 5 en Heren 2!!! Be there!!