Help jij, met steun van ervaren trainers, een handje bij de trainingen?

Beste ouders,
Het volleybalseizoen zit er op. We hopen dat jullie kinderen afgelopen jaar met veel plezier hebben gevolleybald en dat jullie ook met veel plezier naar wedstrijden of trainingen van jullie dochters hebben gekeken.
De jeugdcommissie is al weer druk bezig met de organisatie van volgend seizoen: indelen van de teams, zoeken van trainers, hulptrainers, coaches etc.

Als vereniging mogen we er best trots op zijn dat het ons de afgelopen jaren telkens weer gelukt is hier een goede invulling aan te geven.
Ook voor komend seizoen willen we graag alle jeugdteams het liefst weer twee keer per week laten trainen. Je zit immers toch op volleybal om zoveel mogelijk te volleyballen?

Helaas hebben we tot nu toe nog niet genoeg trainers gevonden om alle jeugd twee keer per week te laten trainen. Omdat wij terug gaan naar 1 keer per week trainen pas als allerlaatste optie zien, zijn wij op zoek naar ouders en andere vrijwilligers die ons willen helpen door training te geven.

Je hoeft zelf niet op volleybal te zitten: vanuit de vereniging word je begeleid door ervaren trainers en word je ondersteund met heel veel kant-en-klare volleybal oefeningen. Enthousiasme is belangrijker dan volleybalkennis.

Dus: ben jij een enthousiaste vader of moeder die het leuk vindt sportief bezig te zijn? Wil je komend seizoen een team trainen, of zou je dit voor een half seizoen willen doen? Of ken je iemand anders die dit leuk zou vinden? Stuur dan een email naar jeugd@wevo70.nl, zodat we kunnen overleggen wat voor jou zou kunnen passen!

Namens de jeugdcommissie,
Johan, Herbert, Anne en Karien