Hester Snoek wint hoofdprijs loterij Kuilman Bouw Kersttoernooi

DSC_2308Hester Snoek was de gelukkige winnaar van de hoofdprijs van de loterij van het Wevo’70 Kuilman Bouw Kersttoernooi. Zij won de prachtige Samsung S3 smartphone, die beschikbaar was gesteld door directeur Jos Bijen van Kuilman Bouw.
Maar ook de andere prijzen mochten er zijn. Zo werd Rutger Brummelhuis de gelukkige eigenaar van een zeer uitgebreide messenkoffer, die beschikbaar was gesteld door directeur Jos Rouwen van Bureau Q-Linaire. DSC_2311Een zeer uitgebreide keukenmachine, die beschikbaar was gesteld door Dennis Janné, werd een prooi van Elleke Bijen. Daarnaast waren er nog drie telefoonhouders voor in de auto. De gelukkige winnaars daarvan waren voorzitter Tom Wolt, beheerder Gerard ‘Tens’ Evelo van ’t Trefpunt en penningmeester Robert Kuipers.

Laatstgenoemde, nee, de hele vereniging was de echte winnaar van de loterij. Want de mooie opbrengst ervan, er werden meer dan 200 loten verkocht, komt ten goede aan de vereniging.

DSC_2317DSC_2346

Na de ‘officiële’ loterij was er voor het tweede achtereenvolgende jaar ook een onderlinge loterij. De deelnemers aan het toernooi moesten allemaal een cadeautje meenemen en kregen via de loterij weer een van de ingeleverde cadeautjes terug. Ook dit was weer een groot succes en zorgde links en rechts voor de nodige hilariteit. Sommige deelnemers hadden er wel erg veel werk van gemaakt. Zo was er een grote doos waarin, naast het nodige karton, meerdere cadeaus zaten. En deze grote doos werd, hoe treffend, gewonnen door de grootste deelnemer van het toernooi, Mike van Olffen.

DSC_2318

Al met al was het een geslaagde afsluiting van een weer zeer geslaagd toernooi, dat overigens zoals gebruikelijk nog tot in de kleine uurtjes doorging. Zij die er niet waren, hebben wat gemist. De organisatie, bestaande uit Heren 2, was licht teleurgesteld dat er ’s avonds wat minder deelnemers waren dan vorig jaar. Zij gaan er echter vanuit dat volgend jaar niemand dit zeer gezellige evenement wil missen, net als bij de mini’s en C-jeugd want daar deed ’s middags bijna iedereen mee.