Wevo’70 Kuilman Bouw Kersttoernooi 2013: de foto’s!!!

DSC_2317Het Wevo’70 Kuilman Bouw Kersttoernooi 2013 zit er al weer op. En het was weer een doorslaand succes! ’s Middags meldden zich ruim 40 mini’s en meisjes C-meiden in de grote hal. Daar kregen ze eerst uitleg van Dorethy waarna ze anderhalf uur lang heel veel lol hadden met het spelen van het James Bond-spel en Tien tellen in de rimboe, met Smashball en met het spelen tegen een stel klungelige kerstmannen. Daarna genoten ze met hoogrode konen van ranja en patat met een frikadel.

Na een kleine pauze waarin de organisatoren van Heren 2, hun twee lieftallige assistentes en muziekman Rob Löbker genoten van een Q-Linaire wintermaaltijd onder de stemmige kerstverlichting van het woord Wevo’70 (gemaakt door Gerton Jogems), was het de beurt aan de oudere jeugd en senioren om zich in het zweet te werken. Dit keer zonder scheidsrechters maar dat was geen punt, daarvan liepen er al genoeg in het veld…

Vervolgens was het tijd voor de nazit, een vuurwerkshow van Marcel Wesselink en de twee grote verlotingen. Meer daarover in het vorige bericht op deze website.

Daar staan ook al wat foto’s, net als op onze Wevo’70 Facebook-pagina. Maar er zijn veel meer foto’s gemaakt. Opdat het niet voor niets is geweest, zijn deze foto’s online te vinden op een speciale pagina. Dit is een website met online foto’s die makkelijk te bekijken is. En op deze manier gaat het niet ten koste van de (beperkte) opslagruimte van deze site. De link naar die site is per mail naar zoveel mogelijk leden/ouders van leden gestuurd.
Geen mail gekregen? Dat kan. We hebben niet van alle leden/mini’s/ouders de mailadressen. Mochten jullie mini’s/ouders spreken die deze mail niet hebben gekregen, laat ze dan even een mail naar kersttoernooi@wevo70.nl sturen, dan worden ze toegevoegd aan de lijst en krijgen ze alsnog de link opgestuurd.

We wensen jullie er heel veel plezier mee!

De organisatie: Wevo’70 Heren 2

NB: mochten jullie een foto op vol formaat toegestuurd willen hebben om er privé wat mee te doen, laat het dan even weten, dan sturen we die foto in volledig formaat toe.