MA1: Door blessures geteisterd zat knallen er even niet in

MA1Daar was het dan, de eerste wedstrijd in de Topklasse! Met ons gezellige team Wevo ’70 A1!

Met allemaal natuurlijk een geweldige conditie na 3 weken niet getraind te hebben.. Voor de eerste wedstrijd hadden we 1 training gehad die erg zwaar was en waarbij we er weer moesten inkomen.

Zaterdag 11 januari om 13.00 moesten we tegen een van de toppers; Tornado Geesteren A1!  Aangezien we de vorige keer met 3-1 verloren hadden doordat ze spelers in het team mee lieten spelen die 1e divisie en hoger speelden met de dames, waren we nog wel trots op het ene setje. Dit keer wilden we meer dan 1 set pakken met de thuiswedstrijd.

Onze opstelling was redelijk veranderd door blessures, en zo werd het toch een stuk moeilijker. De eerste set speelden we redelijk, maar niet op ons best. We wilden wel maar waren nog steeds onder de indruk van de vorige wedstrijd tegen hun. Daardoor verloren we deze set met 17-25.

De tweede set werden we fanatieker en liepen we een aantal punten voor. Uiteindelijk lieten we onszelf weer vallen en verloren ook deze set met 21-25.

De derde set dachten we nog steeds dat het kon en dus wilden we knallen. Het ging steeds moeizamer en daardoor ging Tornado juist beter spelen. Bij ons werden er meer persoonlijke fouten gemaakt waardoor ook deze set verloren ging met 15-25.

De vierde set.. Allemaal natuurlijk chagrijnig dat we de vorige set dik verloren hadden. Dat bracht ons niks goeds en door de nog meer persoonlijke fouten ging deze set extreem slecht, enthousiast waren we niet meer behalve als er een toppuntje werd gemaakt. Nog steeds probeerden we nog te gaan voor deze set maar het lukte niet meer. Heel jammer genoeg is deze set ook verloren en nog erger met 10-25…

We balen erg dat we deze wedstrijd met 4-0 hebben verloren, daardoor staan we nu laatste en willen graag terug naar boven. Door de blessures in ons team gaat de competitie moeilijker worden dan eerst. Hopelijk knallen we de volgende keer keihard tegen Tornado en de andere teams!

Groeten A1!