Michel Everaert komt, maar een week later!

Michel Everaert (foto Ronald Hoogendoorn)

We waren er klaar voor en Michel Everaert keek er naar uit om komende donderdag naar Weerselo te komen. Maar de weergoden werken niet helemaal mee. Voor donderdag is er namelijk niet alleen een stevige portie regen voorspeld, er staat dan ook zware tot stormachtige wind op het programma, met de mogelijkheid van zware windstoten.
En hoewel beachvolleyballers voor een serieuze wedstrijd niet bang zijn om een beetje wind en regen te trotseren (ook dat hoort bij een buitensport), wanneer je nog niet zo bedreven bent en juist de fijne kneepjes van het spelletje wilt leren, dan zijn stormachtige omstandigheden daar niet ideaal voor.
Dus is er intern én met Michel Everaert overleg geweest en zijn we tot de conclusie gekomen dat we onder deze omstandigheden ons doel niet bereiken. Gelukkig werd Michel bereid gevonden zijn agenda aan te passen en een week later naar Weerselo te komen.
Dus: niet donderdag 11 maart maar donderdag 18 maart zal Michel Everaert alsnog naar ons beachvolleybalterrein op sportpark De Echelpoel aan de Gunnerstraat komen om een beachvolleybaltraining te verzorgen voor zowel de jeugd als de senioren. Alles blijft daarbij hetzelfde, dus met de dan geldende coronaregels zoals o.a. geen publiek en gelimiteerd aantal deelnemers van 24 bij zowel de jeugd als bij de senioren.
Degenen die zich al hebben opgegeven (de jeugd zat op een haar na vol, bij de senioren waren nog wat plekken) blijven gewoon aangemeld. Kun je onverhoopt niet op de nieuwe datum, laat dat dan direct weten aan de organisatie, dan kunnen we nog iemand anders blij maken.