Nieuw: koop voordelig in onze eigen Wevo’70 webshop!

Wevo’70 is in september 2017 een kledingclubcontract gestart in samenwerking met Golbach Sport uit Losser. Dit betekent dat wij ons voor meerdere jaren hebben verbonden aan 1 merk volleybalkleding: Hummel. Dat houdt in dat wij de komende jaren de wedstrijdshirts, broekjes en trainingspakken van alle teams gaan vernieuwen.

Dit clubcontract biedt onze vereniging en jou meerdere voordelen zoals; eenduidige uitstraling, een eigen webshop waarbij altijd met korting sportkleding en volleybalbenodigdheden gekocht kan worden, een mooi bonussysteem voor o.a. investeringen in trainingsmaterieel.

Bekijk jouw voordeel en steun de club!

Klik op de link voor toegang tot onze ledenwebshop. Via deze webshop is het altijd mogelijk kleding en/of andere benodigdheden te bestellen met 10% korting. Door een bestelling te plaatsen ontvangt ook de club een mooie financiële bijdrage vanuit het clubcontract.

Let op 1: onderaan de pagina van de webshop zie je een login van de club. Hier hoef/moet je niets mee doen, die is bedoeld voor de sponsorcommissie.

Let op 2: Het is niet de bedoeling dat leden zelf wedstrijdtenues gaan aanschaffen. Dit gaat te allen tijde via de sponsorcommissie. De webshop is bedoeld om trainingsoutfits aan te schaffen in onze eigen blauwe kleur of in de kleur die jij zelf wenst. Alle kleding van Hummel is beschikbaar via de Wevo ledenshop, de weblink speelt hierin een belangrijke rol.

Gebruik dus altijd deze link: https://clubs.deventrade.com/nl/wevo-70/

Voor vragen neem contact op met de Sponsorcommissie via sponsoring@wevo70.nl of vraag Lienke uit het Broek, Petra Weiden, Esther Weiden of Marlon Snijders.