Nog sportief cadeau/kleding nodig? Bestel via onze Wevo’70 ledenshop!

Beste leden, ben je nog op zoek naar een sportief kerstcadeau? Of zoek je nog sportkleding of accessoires? Vergeet dan ook niet te kijken in de Wevo’70 webshop! Je vindt daar niet alleen kleding en accessoires in de Wevo’70 kleuren maar je kunt ook andere kleding en accessoires kopen, met korting. En bovendien steun je dan ook onze vereniging want voor elke aankoop die jij doet, krijgt Wevo’70 ook een kleine vergoeding van de leverancier!

Daarnaast heeft de leverancier nu een speciale actie. Shop je in de Wevo’70 ledenshop, dan  maak je kans op een van de onderstaande prijzen voor je hele team. 

De spelregels:

– Koop tussen 27 november en 17 december 2023 een artikel in de ledenshop en maak automatisch kans. Hier hoef je niets voor te doen, alleen een aankoop!

– Onder alle Hummel ledenshops in Nederland worden 3 winnaars gekozen, een nummer 1, 2 & 3.

– Als winnaar ontvang je maximaal 14 items voor je team. De kleur en maten worden na bekendmaking met de winnaar(s) afgestemd (de set bidons uitgezonderd).

Nogmaals: (en dat geldt altijd, dus ook na 17 december kun je je aankopen het beste hier doen) door het kopen van je sportitems in de (Wevo’70) ledenshop, steun je ook nog eens je club. Een extra leuke reden om je aankopen in de ledenshop te doen!

Klik op de button van de webshop rechts op de site of klik hier, je komt dan in eerste instantie terecht bij de clubcollectie van Wevo’70 maar via een klik op sportkleding en/of outlet kom je ook bij andere spulletjes terecht, je kunt alles uit de shop bestellen, zowel Hummel als Stanno als andere merken, alles telt mee!