Opgelet: nieuwe teamindeling binnenkort op deze site!

Hallo volleyballers en volleybalsters, het valt allemaal niet mee om zo lang zonder onze geliefde sport te moeten leven. Maar het is voor een hoger doel en het goede nieuws is: de jongste jeugd mag alweer wat doen, buiten weliswaar, maar het is lekker weer, dus dat scheelt. Er is hoop op meer en zoals het nu gepland staat, mogen we na 1 september allemaal weer los. Laten we het hopen!

Ondertussen is het werk van bestuur en commissies, met hindernissen, doorgegaan. Er is dus ook gewerkt aan de teamindeling. Dames 1 had om verschillende redenen prioriteit en die selectie is inmiddels bekendgemaakt. Andere teams zijn intussen ook zo goed als rond maar aan anderen wordt nog druk gewerkt, want het is een extra ingewikkelde puzzel dit jaar, op verschillende fronten.

Maar omdat jullie vast willen weten hoe het eruit gaat zien, is er een streefdatum vastgesteld. En dat betekent dat we op maandag 18 mei hopen de nieuwe teamindeling voor alle teams te kunnen presenteren. Dat zal hier, op de site gebeuren.

Hou tegen die tijd dus deze site in de gaten!

Bestuur en technische commissie Wevo’70