Primeur: kom dinsdag beachvolleyballen op ons Beach Court!

beachveldJullie hebben wellicht allemaal al meegekregen dat Wevo Heren 2 het initiatief heeft genomen om voor onze vereniging een permament beachvolleybalveld te realiseren. Dat is inmiddels gelukt: op de plek waar eerst de jeu de boules vereniging zat, in hartje Weerselo, ligt nu prachtig beschut een fraai beachvolleybalveld!!

Dat Wevo’70 Kuilman Bouw Beach Court gaan we dinsdagavond 2 juli om 20.00u informeel openen.

Zoals gezegd informeel. Dat wil zeggen: na een korte openingshandeling, is het de bedoeling dat jullie het werk doen, namelijk: dat jullie, van klein tot groot, gaan beachvolleyballen!
Vanaf 20.15u tot pakweg 22.00u krijgt iedereen de kans het Beach Court te testen. Maar dat niet alleen: voor een natje en een droogje en een achtergrondmuziekje wordt ook gezorgd. En zoals het er naar uitziet is het ook nog eens lekker weer.

Kortom:  dat mag je niet missen!!! Zorg dat je er bij bent!!! We willen ook wat foto’s maken en dan is het wel zo mooi als er veel mensen van Wevo zijn om te laten zien dat we hier als vereniging blij mee zijn!
Doe dus sportkleren aan en tip: neem slippers mee, dat loopt wel zo fijn want rond het veld ligt wat grind. Kun of wil je niet spelen, geen probleem, ook dan ben je van harte welkom.

Wevo Heren 2.