Rudie Lotgerink passend uitgezwaaid

DSC_0159In ’t Trefpunt is vanavond Rudie Lotgerink op een passende manier uitgezwaaid. Rudie is in de afgelopen pakweg twintig jaar op verschillende manieren actief geweest bij en voor onze vereniging. Aanvankelijk als speler, in de jaren daarna vooral als trainer en coach van verschillende teams en de laatste jaren als scheidsrechter tot aan derde divisieniveau.

Tevens was de in Oldenzaal woonachtige Rudie zeer actief in het begeleiding en opleiding van scheidsrechters van en voor Wevo’70. De laatste jaren heeft hij wat problemen gehad met zijn hart, waardoor hij nu heeft besloten een punt achter zijn fluit- en opleidingsactiviteiten te zetten. Voor Anja Pots, als plaatsvervangend VSK (ja mensen, er is een vacature voor deze leuke functie!!) reden om Rudie te verrassen met een bedanktoespraakje die hij op officieel Wevo-papier ook ten afscheid meekreeg.

DSC_0158Maar dat niet alleen, hem viel ook een fijne fles wijn ten deel. En voor zijn (uit Weerselo afkomstige) vrouw, die hem de afgelopen jaren heel wat uren heeft moeten missen als hij weer ergens voor Wevo in een sporthal floot of een kandidaat scheidsrechter op het goede spoor zette, was er een fris voorjaarsbloempje.

Namens het bestuur was ook voorzitter Tom aanwezig om Rudie uit te zwaaien. We willen Rudie bij deze namens de hele vereniging nogmaals bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren.