Stevige stukken taart voor drie nieuwe scheidsrechters

DSC_0146Een paar weken geleden, toen ze alledrie slaagden voor hun scheidsrechtersdiploma VS2, hadden we ze al hier op de foto staan: Caroline Ganzeboom, Manon Scholte Lubberink en Nicky Krabbe. Maar hun diploma moest toen natuurlijk nog worden aangemaakt door de Nederlandse Volleybalbond. En dat gaf Anja Pots als waarnemend VSK (ja mensen, er is een vacature voor deze leuke functie, wie hapt toe?) de gelegenheid om een extra bijeenkomst voor te bereiden. Die vond donderdagavond plaats. En Anja zou Anja niet zijn als ze deze avond extra aantrekkelijk zou maken met het vooruitzicht van een gratis kopje koffie en thee…..en gebak, natuurlijk!

DSC_0142

Hoewel het in principe om slechts drie scheidsrechters, twee begeleiders (Rudie Lotgerink en René Banierink) en haarzelf en de eveneems uitgenodigde voorzitter Tom ging, had ze een hele taart laten aanrukken. Met de stukken overheerlijke taart zat het dus wel goed, zo goed dat het Nicky zelfs te machtig was.

DSC_0147

Vanzelfsprekend werd eerst de taart met veel smaak naar binnen gewerkt. Daarna werd er even bijgepraat over de ervaringen en de verwachtingen van de dames waarbij bleek dat ze van sommige teams toch een verkeerd beeld hadden. Heren moeilijker om te fluiten dan dames? Dat is een algemene stelling die zeker niet altijd opgaat en ook vaak andersom is.

DSC_0150DSC_0152DSC_0153

Enfin, omdat de dames moesten trainen, volgde daarna al snel de officiële uitreiking van de diploma’s door Anja, die zoals altijd er nog een insiderswoordje als toetje bij had. Vervolgens werden ze ook nog gefeliciteerd door voorzitter Tom.

We wensen Caroline, Manon en Nicky veel succes en vooral ook veel plezier met fluiten. Want het is ook heel mooi en dankbaar werk. Kijkmaar naar jezelf als je een keer zonder scheidsrechter zit, toch?DSC_0155