Schooljeugd maakt kennis met Volleybalspeeltuin en mini-volleybal!

Bij Wevo’70 heb je al tijden de kans om met volleybal te beginnen in de (hogere) basisschoolleeftijd met Cool Moves Volleybal (CMV), ook wel minivolleybal genoemd. Sinds enkele jaren kun je ook al jonger ruiken aan ons mooie spelletje middels de Volleybalspeeltuin, die goed scoort en zich in groeiende belangstelling mag verheugen dankzij de deskundige, enthousiaste leiding van Manon Kempers!

Maar komende maandag en dinsdag komt Wevo’70 zelfs naar de jeugd toe. Dan namelijk krijgen alle basisschoolkids volleybalclinics aangeboden door Wevo’70. De groepen 1 en 2 doen met de volleybal speeltuin mee. En wist je al dat je bij Wevo’70 niet alleen in de zaal kunt spelen (waar het in najaar, winter en voorjaar als het buiten koud en nat is, heerlijk warm toeven is) maar in de zomer, wanneer het zoals nu ook lekker warm is en heerlijk om buiten sporten, je ook bij Wevo terecht kunt op de prachtige nieuwe beachaccommodatie op sportpark de Echelpoel?

Doe dus komende maandag en dinsdag lekker mee en ontdek wat onze mooie sport te bieden heeft en waar je je kunt ontwikkelen tot een volleyballer op het niveau van maar liefst het op twee na hoogste niveau van Nederland? Want dat is waar Dames 1 van Wevo’70 de laatste jaren met succes speelt!