Wevo’70 zoekt trainer(s) voor nieuwe start in de derde divisie!

Het is en blijft een prachtig verhaal. Een gestage opmars leidde voor Wevo’70 tot een nooit voor mogelijk gehouden piek: een tweede plek in de eerste divisie, het derde niveau van Nederland! Komend seizoen doet de Weerselose dorpsclub echter een stapje terug. Voor een soort herstart in de derde divisie zoekt Wevo’70 nu een enthousiaste trainer.

In het huidige seizoen kwam een aantal dingen samen voor Wevo’70. Omdat de Weerselose club, die gezelligheid graag met prestaties combineert, in zijn hart was gaan zitten, besloot succestrainer Gerjan Heerkes ondanks zijn aangekondigde vertrek een jaar geleden om toch terug te komen voor een vijfde seizoen. Daarvoor stelden hij en de trainer van het tweede, Hans Giesselink, een deels nieuw team samen uit blijvers en enkele ambitieuze nieuwkomers van omringende verenigingen.

Prima seizoen ondanks hindernissen
Het trainersduo maakte er een team van dat verrassend sterk aan de competitie begon en halverwege een plek in de subtop bekleedde.
En ondanks het feit dat daarna een half team wegviel door zwangerschappen en blessures en ondanks de hevige concurrentie in de zeer brede middenmoot in eerste divisie A, lijkt de ploeg het hoofd toch boven water te houden.

Talentvol MB1-team
Dat komt mede door de inzet van de resterende speelsters en de hulp die kwam uit eigen gelederen, met name uit het talentvolle MB1-team. Juist voor die talenten voorziet de technische commissie een mooie toekomst in D1 maar is de sprong naar de eerste divisie net een brug te ver.

Herstart in de derde divisie
De club zocht en vond daarom een mogelijkheid om twee niveau’s lager een herstart te maken, een platform wat zowel voor de talenten van B1 als voor speelsters uit het huidige tweede en derde team, die beiden op eerste klasseniveau spelen, een aantrekkelijk en uitdagend perspectief biedt. Uit de speelsters van D1, D2 en D3 worden nu twee brede teams gemaakt, eentje voor de derde divisie en eentje voor de eerste klasse.

Trainers voor derde divisie en eerste klasse
Voor die nieuwe en frisse herstart zoekt Wevo’70 nu een trainer voor D1 en een trainer voor D2. Vanzelfsprekend kunnen deze de doelen en perspectieven in alle vertrouwelijkheid bespreken met de technische commissie van Wevo’70. Ze kunnen daartoe vrijblijvend contact opnemen met Herbert Dierking. Dat kan per mail via tc@wevo70.nl of per telefoon of app op het nummer 06-51690860.