D1: Bam! Ondanks intrekken van de keutel eerste 4-0 zege!

kakken
Afgelopen zaterdag kregen we Esch Stars D1 op bezoek. Na de nederlaag van vorige week wilden we deze wedstrijd graag winnen. Maar het allerbelangrijkste was om lekker te spelen en plezier te hebben tijdens de wedstrijd. Tijdens het thee/koffie etc. drinken vooraf aan de wedstrijd was nog niet iedereen aanwezig. De één moest nog fluiten, de ander nog mozaïeken. Maar gelukkig was iedereen op tijd voor de wedstrijd. Voordat de wedstrijd begon mochten onze mini’s van de week, Lynne en Elke de eerste opslag doen. Dit ging harstikke goed! We hopen dat jullie het leuk vonden en bedankt voor jullie enthousiasme!

Daarna begon de wedstrijd. We begonnen de eerste set sterk. We hadden verdedigend veel en aanvallend scoorden we ook veel. Door dit goede spel wonnen we de eerste set! Dit gaf ons zelfvertrouwen voor de tweede set. We zetten tijdens de tweede set ons sterke spel voort. Evenals de eerste set wonnen we ook de tweede set. Op naar de derde set! In het begin van deze set liepen we een aantal punten vooruit op Esch Stars, maar later in de set zakten we wat in of zoals Hans dat mooi verwoord; we trekken de keutel in. Zulke momenten hebben we tijdens de hele wedstrijd wel een beetje gehad. Een doel voor ons is om deze ‘we trekken de keutel in’ momenten niet meer te laten voorkomen. Gelukkig herpakten we ons wel weer in de derde set en we wonnen ook deze set. De overwinning was al op zak!

Maar we wilden het natuurlijk wel met een 4-0 afsluiten. De vierde set begonnen we niet zo sterk. Het leek alsof de wil een beetje weg was. Gelukkig konden we ons tijdens de laatste set ook weer herpakken en sleepten ook deze set binnen. De eerste 4-0 overwinning van dit seizoen is een feit. Dat voelt goed! Aanstaande vrijdagavond spelen we uit om 20.30 uur tegen Rosstars D1. We hopen hier ook weer een overwinning te behalen! Supporters zijn van harte welkom!

Door: Nadja Hoff