Jeugdteams voor komend seizoen ook bekend!

Hallo allemaal,

Het seizoen voor 2018/2019 zit er al weer op. Met 3 kampioenen bij de jeugdteams was het zeker een succesvol volleybalseizoen. Onze blikken zijn inmiddels alweer een hele tijd gericht op seizoen 2019/2020. In het nieuwe seizoen zullen er natuurlijk ook weer nieuwe teams komen. Hierbij proberen we na te streven dat de speelsters met plezier kunnen volleyballen en ook de kans hebben om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.

We hebben voor de nieuwe teamindelingen advies gevraagd bij coaches en trainers van het afgelopen seizoen. Zij zijn degenen die de speelsters het vaakst hebben gezien en hen het beste kennen. Door met hen hierover in gesprek te gaan zijn wij tot de volgende teamindeling gekomen.
Teamindeling jeugd20192020
Mochten er verdere vragen zijn over de totstandkoming van de teams, dan kan hiervoor een persoonlijk gesprek worden aangevraagd waarin het één en ander kan worden toegelicht. Het aanvragen van een persoonlijk gesprek kan via jeugd@wevo70.nl i.p.v. het persoonlijk benaderen van jeugdcommissieleden. 

Laten we er met zijn allen een mooi volleybalseizoen van maken!

Jeugdcommissie Wevo’70
Herbert, Johan, Anne, Karien, Gilbert en Erwin.