Arjen Grinwis nieuwe trainer van Dames 3!

De technische commissie van onze club heeft Arjen Grinwis weten aan te trekken als nieuwe trainer van Dames 3. Hij wordt de opvolger van Marcel Hermelink die, zoals inmiddels genoegzaam bekend, na bijna 30 jaar afscheid genomen van Wevo’70.

Arjen Grinwis komt uit Hengelo en heeft de afgelopen jaren diverse jeugd- en seniorenteams getraind en gecoacht bij ATC in zijn woonplaats. Hoewel hij dat al die jaren met uitermate veel plezier heeft gedaan, was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Die heeft hij gevonden bij Wevo’70 Dames 3. Dit team is voor het nieuwe seizoen uitgebreid met een paar ervaren speelsters en daarnaast krijgen twee jeugdspeelsters de kans om ervaring op te doen in de seniorencompetitie. Hij heeft al kennisgemaakt met het team en vindt het een leuke, fanatieke groep speelsters met veel mogelijkheden.
Arjen wil graag verder bouwen op de uitstekende basis die Marcel Hermelink de afgelopen jaren gelegd heeft en heeft er erg veel zin in om het maximale uit het team en de speelsters te halen. Waarbij inzet en plezier in volleybal voorop staan. Wij zijn het daar van harte mee eens en wensen Arjen een mooie tijd toe bij Wevo’70 en hem en zijn team heel veel succes komend seizoen.