D1 in de beker: goed beginnen + scherp blijven = 3 x 25-12 en halve finale!

bekerAfgelopen woensdag hadden we een bekerwedstrijd in Borculo tegen Kerkemeijer Gemini dames 1. Iedereen stond netjes om 18:30 uur bij het Trefpunt om te vertrekken. Er konden er helaas 2 niet meedoen vanwege migraine en een ooginfectie, maar met z’n 12en gingen we op naar Borculo!!

Om 19:30 uur konden we inspelen en om 20:00 uur konden we beginnen met de wedstrijd.
De eerste set ging zoals afgesproken; goed beginnen en scherp blijven! Dat deden we ook en zo konden we lekker ontspannen spelen waardoor we de set wonnen met 25-12.
De tweede set hetzelfde verhaal maar dan met een andere opstelling, het liep lekker en we lieten Kerkemeijer Gemini de fouten maken. Zo hebben we deze set wederom gewonnen met 25-12.
Op naar de derde en laatste set! Het ritme zat er nog goed in en we konden lekker ontspannen spelen. Zo wonnen we deze set ook met 25-12!
3-0 gewonnen en 3x 25-12 binnen een uur, super! Nu zitten we in de halve finale van de beker en zitten er nog 4 teams in de race voor de beker: Rosstars, AAA BOVO en Kuipers Flevoll. Het is nog afwachten wie onze volgende tegenstander word…
We bedankten onze toeschouwer en daarna gingen we snel douchen. Onder de douche werd er nog wat besproken over Petra met een nieuwe look? Nou, wie weet! Op naar de thuiswedstrijd aankomende zaterdag tegen Boemerang om 17:00 uur! Iedereen is van harte welkom! 🙂
NB1: Dit verslag van Juliet was dag na de wedstrijd verstuurd maar belandde bij de spam, vandaar plaatsing met vertraging.
NB2: de loting voor de halve finale is intussen geweest en Dames 1 moet op bezoek bij Rosstars!