Doe mee aan de Wevo’70 Smikkel en Slurpprijsvraag en win!

Het moment dat we eindelijk weer mogen gaan volleyballen, nadert met rasse schreden. Daarover worden jullie op zeer korte termijn geinformeerd. Maar daarnaast is er ruimte om de hersenen te laten kraken. Iemand binnen onze vereniging, die anoniem wil blijven, heeft zich onder de schuilnaam Mr. Nutz bij de webredacteur gemeld met een prijsvraag! Deze heeft de titel gekregen: De Wevo’70 Smikkel en Slurp-prijsvraag!

Waar gaat het om? Welnu, hieronder vinden jullie vier (delen van) foto’s met vier bijbehorende vragen. Ze hebben betrekking op locatie, gebouw, persoon en jaartal. Geef de goede antwoorden (en als je het niet zeker weet en een gokje wil wagen, stuur je nog een tweede of derde oplossing in) door te reageren op dit bericht op Facebook of stuur een mail naar de webmaster @ Wevo70.nl (de spaties voor en na het apestaartje even weghalen als je mailt, dit is hier gedaan om te veel spam te voorkomen).

Iedereen binnen Wevo’70 kan hieraan meedoen en het Smikkel en Slurp-pakket winnen. Meedoen kan tot uiterlijk 20 juni. Zijn er meerdere goede inzendingen, dan zal de winnaar bepaald worden door alle goede inzendingen in een pot te gooien en onder toeziend oog van twee Wevo-leden ter controle, de winnaar te trekken van deze ludieke prijsvraag. Die zal dan het Smikkel en Slurppakket thuisbezorgd krijgen omstreeks 25 juni.

Mr. Nutz wil iedereen alvast heel veel succes toewensen en natuurlijk ook een fijne en veilige vakantie. Tot ziens op een van de Weerselose volleybalvelden!

  1. Welke locatie in Weerselo zien we hier?
  2. Welk Weerseloos gebouw betreft het hier?
  3. Van welk Wevo-lid zien we hier de (volleybal)handen?
  4. In welk jaar werd dit Wevo’70 team kampioen?