Het is zover: we mogen en we kunnen weer!

Beste Wevo-leden,
We waren er onderhand wel aan toe, nadat het coronavirus ons maandenlang aan huis kluisterde. Maar: we mogen weer! Weliswaar nog niet in de zaal, maar wel buiten. En daar is een oplossing gevonden, dus: we kunnen weer! Dankzij grote inzet de afgelopen weken op meerdere fronten binnen de vereniging, organisatorisch en (ook letterlijk) met handjes aan de schop.

Er is besloten tot een versnelde aanleg van onze beachvelden op het terrein van UD. Dat betekent dat nu twee tijdelijke (met materiaal van de Pearse Köp, de definitieve inrichting volgt)
beachvelden beschikbaar zijn. Plus nog een grasveld!

Dat is natuurlijk fantastisch nieuws! Maar: dat kan alleen wanneer we ons aan een aantal afspraken houden, op basis waarvan we bij de gemeente toestemming hebben gekregen voor onze aanpak. Die afspraken staat op bijgevoegde afbeeldingen, onderaan.
Je kunt ze hier de coronaregels voor een betere leesbaarheid ook downloaden.
Lees daarom ook vooraf deze coronaregels door!

Nog een paar praktische zaken samengevat:
– Voorlopig wordt er alléén getraind o.l.v. een trainer op de aangegeven tijden onder de coronaregels. Vrij volleyballen mag dus écht nog niet!
– De ingang voor de beachvelden is aan de achterkant, bij de Echelpoelweg, dus niet aan de hoofdingang bij UD!
– De fiets laat je bij die ‘Wevo-ingang’ aan de Echelpoelweg op het terrein staan, dus je gaat niet op de fiets naar de beachvelden. Op het UD-terrein volg je de looproute.
– De kleedkamers en toiletgebouw zijn niet geopend

Zie verder de regels. Nogmaals: lees ze goed door en hou je eraan. Op de plattegrond kun je zien waar de ingang is en hoe de looproute is. En daarnaast is het schema bijgevoegd waarop welk team kan trainen.

We hopen en gaan ervan uit dat jullie er blij mee zijn en dat jullie ervoor zorgen dat de regels nageleefd worden.
Heel veel plezier!
Het bestuur