Ga je Christie (met korting) aanmoedigen in bekerfinale?

Over ruim een week, op zondag 16 februari, staan de nationale bekerfinales weer op het programma, in de prachtige topsportarena De Maaspoort in Den Bosch. En net als vorig jaar staat Christie Wolt, geboren en getogen in Weerselo en opgegroeid bij onze vereniging, in de finale met haar huidige team Sliedrecht Sport.

De finale bij de vrouwen gaat tussen haar team en het verrassend tot de finale doorgedrongen Laudame Financials VCN. Sliedrecht Sport staat voor het vierde jaar op rij in de finale, de afgelopen twee jaar mochten zij de beker in ontvangst nemen. In de halve finale won het team van trainster Vera Koenen en dus Christie Wolt in een superspannende wedstrijd met 3-2 van Apollo 8, het team van een andere oud-speelster van onze club, Juliet Huisman. Juliet en Christie werden met Wevo’70 B1 nog kampioen in de hoofdklasse en stonden vorig jaar tegenover elkaar in de finale. Topdivisionist VCN is de grote verrassing van dit toernooi. De ploeg wist in de kwartfinale Eurosped met 3-0 uit te schakelen en won in de halve finale met 3-2 van VC Sneek.

Bij de mannen gaat de finale tussen Draisma Dynamo uit Apeldoorn en Lycurgus uit Groningen.

Goed nieuws! Omdat Christie bij ons een grote stap heeft gemaakt in haar carrière, krijgen al onze leden korting op tickets! Met de code BEKE10ROOTS ontvang je 10% korting op je kaarten. Bestel ze via deze link! Met een kaartje kun je beide wedstrijden kijken.

Kom jij Christie aanmoedigen in Den Bosch? En mocht je willen gaan, maar zoek je vervoer? Wellicht kunnen we via onze vereniging mensen bij elkaar brengen om samen te rijden (of wellicht samen te gaan met de trein, vanaf station Den Bosch vertrekt iedere 10 minuten een bus richting De Maaspoort). Wanneer je kaarten hebt en je hebt zelf vervoer (met een plekje vrij in de auto) of zoekt iemand om samen mee te reizen, stuur dan een mail naar info@wevo70.nl , wellicht kunnen we jullie bij elkaar brengen.