Geef je stem(men) aan Wevo’70 bij de Rabobank Clubkas Actie!

De Rabobank Clubkas Actie is weer begonnen. Met die actie kunnen clubs geld binnenhalen voor bijzondere activiteiten en/of noden. Net als vorig jaar, doet onze vereniging ook mee aan deze actie, met als doel een beachvolleybalveld terug te krijgen. Zoals jullie weten is het beachvolleybalveld dat we hadden, verdwenen bij de herinrichting van het Weerselose centrum. En dat juist op een moment dat we de ‘langste’ en mooiste zomer voor beachvolleybal ooit hebben gehad vorig jaar!

Prachtig bedrag
Dankzij de vele stemmen die Rabobank-klanten met een hart voor Wevo’70 vorig jaar aan onze vereniging gaven, hebben we een prachtig bedrag voor Wevo’70 mogen ontvangen. Dat bedrag zit nog in kas want, zoals jullie weten, is er helaas nog geen beachveld. Er is en wordt achter de schermen aan gewerkt, er is een beoogde locatie maar voor de afronding van de plannen, is nog meer geld nodig.
Daarom doen we nogmaals een dringend beroep op jullie en jullie vrienden, familieleden en kennissen die klant zijn van de Rabobank Twente Oost, om zoveel mogelijk op Wevo’70 te stemmen!

Hoe en wanneer kun je stemmen?
Vanaf vandaag, dinsdag 19 maart, tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Ze hebben daarvoor een uitnodiging ontvangen.
Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Wevo’70 ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

We hopen op net zoveel steun als vorig jaar. Zegt het voort!!! Namens heel Wevo’70 alvast ontzettend bedankt!
Bestuur Wevo’70