MA1 doet, in race om hoofdklassetitel, goede zaken in Apeldoorn!

Het kan nog een mooi slot van het seizoen worden voor Wevo’70 MA1. De ploeg, die uitkomt in de hoofdklasse, ging afgelopen weekeinde als koploper in en moest in het zevende duel van het seizoen op bezoek bij de nummer twee, Dynamo Apeldoorn MA1.

Een wedstrijd die telt dus, temeer dezelfde ploeg komende zaterdag opnieuw de tegenstander is, maar dan in Weerselo. Belangrijk om even een tikje uit te delen. Welnu, dat bleek nog niet zo makkelijk, want de tegenstander had besloten vooral met veel tactische en tipballetjes te gaan werken. Die tactiek zorgde ervoor dat de doorgaans sterke aanval van de Weerselose meiden niet helemaal uit de verf kwam. Maar er werd wel hard gewerkt om de ballen van de vloer te krijgen en daarmee slaagde het team erin om drie sets op rij te winnen. Met de zege op zak en meer afstand op de ranglijst in het achterhoofd, lukte het in de laatste set niet meer ook nog een bonuspunt binnen te halen.

Maar met de 3-1 zege staan de meiden nu nog steviger aan de leiding, met 32 punten uit 7 duels. Dynamo Apeldoorn verloor de tweede plek aan Apollo 8 MA1 dat 25 punten heeft uit 7 duels, Dynamo heeft 23 punten uit 7 duels. De Apeldoornse ploeg is dus zaterdag te gast in ‘t Trefpunt, aanvang 12.30u. Het zou mooi zijn wanneer de meiden de nodige steun vanaf de tribune zouden krijgen om opnieuw een grote stap te kunnen zetten richting titel!