Hans Giesselink keert terug als trainer bij Wevo’70

Hans Giesselink keert terug bij onze club. Hij zal deze keer het tweede team onder zijn hoede nemen, met als opdracht deze ploeg wat dichter naar het niveau van ons eerste team te brengen, dat dit jaar zeer succesvol (tweede plek) debuteerde in de eerste divisie.

Hans Giesselink is geen onbekende voor ons. De ervaren trainer uit Ootmarsum was eerder drie seizoenen (van 2013 tot 2016) de technisch verantwoordelijke man voor het eerste team en leidde die ploeg in die periode van de derde naar de tweede divisie. Aan die periode bewaart Hans warme herinneringen. Nadat er na vorig seizoen al contacten waren, werden die nu weer aangehaald door de technische commissie van Wevo’70 en al snel gaf Hans aan graag nog een keer in sporthal ’t Trefpunt actief te willen zijn om onze club vooruit te helpen.
Hans komt over van Set-Up’65 in zijn woonplaats waar hij het jeugdige derde team onder zijn hoede had, dat het voortijdig afgeblazen huidige seizoen uitkwam in de tweede divisie.

Speelde met Weerselose spelers
Zoals gezegd is de Ootmarsummer geen onbekende in Weerselo, op meerdere fronten. Hij speelde zelf volleybal voor Pollux en Set-Up’65 en was in die jaren teamgenoot van een aantal Weerselose spelers die begonnen en terugkeerden bij Wevo’70, zoals wijlen Willem Kotte, Perry Voost en Tom Wolt. Een blessure gooide voor Hans al op relatief jonge leeftijd roet in het eten, waarna hij zich op 26-jarige leeftijd met succes op een trainersloopbaan gooide.

Jos Kamphuis blijft 
Zoals gezegd zal hij in ieder geval het tweede team onder zijn hoede nemen. Afhankelijk hoe het met de invulling van de overige trainersposten gaat, kan het zijn dat Giesselink nog een extra taak op zich neemt. Hij neemt het tweede team over van de hem ook niet onbekende Jos Kamphuis, die echter niet verloren gaat voor de club in zijn geboorteplaats. Jos zal zich komend seizoen meer op de jeugd storten, waar ook meer zijn hart ligt.

Wevo’70 is erg blij dat Hans voor een tweede termijn terugkeert in Weerselo en we wensen hem heel veel succes en vooral ook plezier toe.