Speelster in the picture (4): Kaylee!

Een beetje onwezenlijk is het wel: al meer dan een maand, de periode waarin we normaal zouden spelen om titels en promotie danwel tegen degradatie, moeten we het doen zonder volleybal. Hoe houden we het vol, vraag je je af.
Maar gelukkig hebben we nog wat te lezen: de rubriek Speelster in the picture, van trainer Ron de Jong van MA1 en MA2. Deze keer Kaylee, al enige tijd geleden overgekomen van Saasveldia, sympathiek en altijd vrolijk, als ze maar kan volleyballen. Hoe zou het nu dan toch met haar zijn? Je leest er hier meer over!

 1. Welke mensen hebben jou ertoe bewogen ooit Saasveld te verruilen voor de volleybalvereniging in Weerselo? En waarom?
  “Niemand, het was mijn eigen keuze om dit te gaan doen. Ik wilde zelf vaker en meer uren trainen, ook zijn er bij Wevo’70 meer doorgroeimogelijkheden. Weerselo is vlakbij, de vereniging is groter en gemiddeld traint een team hier twee keer in de week, dit waren voor mij genoeg goede redenen om me aan te melden bij Wevo’70.”  
 1. Je volleybalt en wint ook regelmatig een wedstrijd, wat leer je van een winstpartij?
  “Dat volleybal echt een teamsport is en je je teamgenoten nodig hebt om te kunnen winnen. Ook kun je door de winst trots zijn op je team en terugkijken op een goede wedstrijd. Bij de volgende wedstrijden kun je de dingen toepassen die bij de winnende wedstrijd zo goed gingen.”
 1. Als je de klok kon terugdraaien, wat had je anders gedaan als volleybalster bij Wevo’70?
  “Dan had ik liever geen knieblessure gehad, waardoor ik een half seizoen niet meer heb kunnen volleyballen.”
 1. Je bent speelster bij de jeugd, maar ook bij D2. Beiden geven je plezier? Vertel over de overeenkomst tussen jeugd en senioren als je dat kunt?  
  “Jazeker geven beiden teams me plezier! In beide teams is het teamgevoel belangrijk en de prestatie. Ook is er in beide teams plezier, waardoor het ook leuk blijft om te volleyballen met beide teams.”
 1. Je bent een speelster die voor de trainers altijd trainbaar en positief overkomt, ben je dan ook altijd echt jezelf? Vertel!
  “Ja, tijdens trainingen en wedstrijden ben ik altijd mezelf. Ik sta altijd open om nieuwe dingen te leren tijdens trainingen en probeer altijd het positieve van kritiek in te zien, zodat je voor jezelf ook een leermoment hebt.”
 1. Deze coronavirus-tijd wordt er niet getraind, heb je ook overwogen definitief te stoppen met volleybal? Waarom? 
  “Nee, hier heb ik nog geen seconde aan gedacht. Thuis in de tuin hebben we een volleybalnet staan waardoor ik nog regelmatig kan volleyballen met het gezin. Ik zou blij zijn als het coronavirus weer weg is en ik weer in de sporthal te vinden ben en hier mijn energie weer kwijt kan.”
 1. Wat zijn de karakterkenmerken bij jezelf die je omarmt?  
  “Ik ben heel gedreven en heb een goed doorzettingsvermogen, als ik iets wil ga ik er ook echt voor.” 
 1. Kaylee, stel je gaat op vakantie naar een volleybalkamp, echter je boeking is niet correct gegaan, bij aankomst blijkt het te gaan om een 5-daagse sessie mediteren. Wat ga je doen?
  “Het is een keer iets anders dan volleybal. Ik zou er het beste van maken en lekker 5 dagen gaan mediteren en tot rust komen, zodat ik na de tijd weer kan gaan trainen.”
 1. Waar verheug jij je op na de weken zonder vriendinnenparty’s? 
  “Dat we weer gezellig met alle vriendinnen samen dingen kunnen ondernemen en gezellige uitjes hebben met elkaar.”
 1. Wat is je favoriete Wevo’70 yell? 
  “Dat is: Fiesta!”
 1. Speel je ook volgend seizoen bij Wevo’70? 
  “Jazeker!”