Je bent jong en je wilt? De Wevo’70 volleybalspeeltuin!

In het jaar van haar 50-jarig bestaan gaat Wevo’70 met ingang van woensdag 2 september iets geheel nieuws beginnen: de volleybalspeeltuin! Hoe gaaf is dat!

Het woord is precies wat het zegt: de volleybalspeeltuin is bedoeld om jonge kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met het volleybal. Kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar doen tijdens de volleybalspeeltuin veel spelletjes met en zonder bal. Hierbij gaat het vooral om het plezier in bewegen en het verder ontwikkelen van de motoriek. Basisvormen van bewegen staan hierin centraal en langzaamaan zullen de oefeningen meer en meer met volleybal te maken krijgen.

Gooien, vangen, mikken, springen, klauteren

Denk aan: klimmen, klauteren, rennen, springen en hinkelen. Maar ook met een bal: gooien, vangen, ergens op mikken, enz. Naast minivolleyballen kan bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt worden van ballonnen, grote/lichte ballen en pittenzakjes. Het gaat in eerste instantie nog niet om volleyballen, maar vooral om de algemene lichamelijke ontwikkeling van het kind. Daarnaast is er nog het sociale aspect; zo leren kinderen om iets samen te doen en elkaar te helpen. Volleybal is tenslotte een teamsport.

Lijkt het je leuk? Kom meedoen!

Kinderen mogen de hele maand september gratis meedoen. De lestijd is woensdag van 17.00 -18.00 uur in het ’t Trefpunt, door Manon Kempers, volleybalster en gediplomeerd KNGU instructrice.
Ook goed en belangrijk om te melden: de volleybalspeeltuin wordt mede mogelijk gemaakt door Bolk Assurantiën waarvoor we ze hartelijk willen bedanken!

Speciale jubileumaanbieding!

Omdat het ons jubileumjaar is, kun je het eerste seizoen 2020/21 meedoen voor een bedrag van slechts 40 euro per half jaar. Daarna is het 50 euro per half jaar. Profiteer dus nu en geef je op!!

Meer info en aanmelden via vbalspeeltuin@wevo70.nl of minis@wevo70.nl

A3 Poster