Mooi afscheidsduel tussen D1-D2 voor meerdere speelsters

Afgelopen zondag 23 augustus stond de afscheidswedstrijd van maar liefst 7 speelsters van Wevo70 dames 1 op het programma.?
De wedstrijd werd gespeeld tegen Wevo70 dames 2.? Er werd een fanatiek potje volleybal gespeeld!  Tijdens deze wedstrijd werd afscheid genomen van speelsters: Kelly Zwiers, Alice Kleine Wiecherink, Suzanne Ganzeboom, Manon Kempers, Nicky Krabbe, Tessie Berends en Silke Lotgerink.?

Een aantal speelsters is ruim 10 jaar speelster van het 1e team van onze vereniging geweest! We willen jullie allemaal hartelijk danken voor de fanatieke inzet tijdens de mooie wedstrijden met fantastische resultaten!???

De meeste dames zijn komend seizoen in ieder geval terug te zien bij verschillende teams binnen de vereniging. We wensen jullie daar heel veel succes en vooral veel plezier.

De wedstrijd betekende ook het afscheid van Manon Welman bij D2. Zij is gaan wonen in Neede en zal dus echt vertrekken bij onze vereniging. Ook zij heeft jarenlang gespeeld voor onze club en zich ook op andere gebied ingezet. Manon, ook bedankt en veel geluk in Neede!

Op onze FB-pagina en Instagram vinden jullie meer foto’s: https://www.facebook.com/wevo70