We mogen weer! (maar gebruik je verstand!)

We hebben het met zijn allen een hele tijd moeten missen: volleybal trainen en spelen. Gelukkig is er, door de versnelde aanleg van onze beachvolleybalvelden (waarvoor we de beachveldcommissie en een rits vrijwilligers enorm dankbaar zijn), al snel een oplossing gecreëerd zodat iedereen in ieder geval buiten weer lekker tegen een bal aan kon slaan.

Maar, hoewel je het met deze temperaturen niet zou zeggen: nu staat ook weer het zaalseizoen voor de deur. Met ingang van maandag 17 augustus mogen we weer. De technische commissie is druk bezig geweest het nieuwe zaalschema rond te maken en dat is nu klaar. Het is via de (oude) aanvoerders verspreid maar jullie kunnen het ook vinden door op onderstaande link te klikken.

Zaalschema 2020/2021

Let op: hou je aan de coronaregels

In principe kunnen we, met ingang van 17 augustus, weer allemaal trainen in de sporthal. Mocht je niet gaan trainen, omdat je bijvoorbeeld nog in het zand wilt spelen of een oefenwedstrijd elders hebt, laat het dan even weten aan de beheerders van de sporthal.

Bij alles wat we aan onze sport doen, gelden nog wel een aantal coronaregels. We kunnen niet genoeg benadrukken dat we ons, hoe moeilijk het soms ook is, moeten houden aan die regels. We willen als Wevo’70 niet verantwoordelijk worden en zijn voor een nieuwe besmetting of uitbraak. Denk daarbij en daarom niet aan alleen aan jezelf maar ook aan je familie. Je wilt toch niet dat door jou iemand in je familie getroffen wordt door corona.

Nogmaals: we kunnen weer volleyballen maar er zijn regels. De meeste vragen en antwoorden daarover vind je via onderstaande link naar de website van de rijksoverheid.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

Daarnaast heeft ook onze sporthal ’t Trefpunt haar eigen maatregelen en voorschriften benoemd (zoals bijvoorbeeld verplicht handen desinfecteren). Dit staat duidelijk aangegeven bij binnenkomst. Lees de regels en hou je er aan!

We mogen weer gebruik maken van de kleedkamers en kantine maar de 1,5 meter moet daar worden gehandhaafd. We willen ons als vereniging en de mensen van ’t Trefpunt niet in de problemen brengen. Er wordt door de Veiligheidsregio Twente regelmatig onaangekondigd gecontroleerd. Hou daar rekening mee.

Zijn er toch nog vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met jouw trainer of een van leden van de technische commissie.

Hoe dan ook, met inachtneming van de regels, kunnen we eindelijk weer los gaan met onze favoriete en prachtige sport. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en prestaties toe.