MA1: ‘V’ in het nieuw bij voorbereiding op NOJK

MA1 in V-vorm voor NOJK

Speciaal voor de deelname aan de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK), waarvan de voorronde op zaterdag 4 januari a.s. wordt gespeeld, is het vlaggenschip van onze jeugd, MA1, geheel in nieuwe shirts gestoken. Dat is mogelijk gemaakt door Bolk Assurantiën/Regiobank uit Weerselo en Wennink Autoschade uit Hengelo. Vandaag (zondag 22 december) zijn de nieuwe shirts uitgereikt en is, speciaal voor deze gelegenheid, de V-foto gemaakt. De V staat voor Victorie, dat is het doel van het TEAM bij de komende NOJK-wedstrijden, waarbij MA1 op 4 januari in De Lutte in sporthal de Luttermolen mag aantreden.

Met het oog op de NOJK trainde en traint MA1 in de maand december onder leiding van Gilbert Wennink en Ron de Jong op de zondagen extra. Er is een team van 12 meiden geselecteerd uit de huidige MA1 en MA2, die gaan deelnemen aan het NOJK voor A-jeugd. De meiden die in dit team spelen zijn Roxy Bijen, Kaylee Baan, Ashmara Groen, Pleun Dierking, Noor Bolk, Janneke Jogems, Lauren Koopmans, Isa Kotte, Pleunie Wennink, Ruth Blokhuis, Elke Weusthof, Maithe Groen en Myrthe Haarman. Laatstgenoemde gaat mee als assistent-coach. Mocht het team de voorronde doorkomen, waarin overigens met Dynamo Tubbergen, Devoko Denekamp en SSS Barneveld in de poule pittige tegenstanders wachten, dan zijn de halve finales op 15 februari en de finale op 11 april. Meer info over het NOJK is te vinden op de Nevobo-site.

Tevreden
Trainers Ron en Gilbert zijn tevreden over de inzet tijdens de extra trainingen. De nadruk ligt vooral op serveren en het play- en rallyspel, waaraan vandaag Erwin Luttikhuis als extra jeugdtrainer ook een belangrijke bijdrage leverde. 

Eenieder die het team wil aanmoedigen is dan ook van harte welkom in sporthal de Luttermolen, waar iedere wedstrijd zal beginnen met de yell van MA1: Wevo, ONE TEAM !

De meiden voor het NOJK in het nieuwe tenue van Bolk Assurantiën en Wennink Autoschade, met trainer Gilbert en Ron.